Συστήματα Ασφαλείας: Ποια Είναι η Σωστή Τιμή για μια Αξιόπιστη Δουλειά;

επιλογη

“Πόσο κοστίζει ένα σύστημα ασφαλείας;”

Ενώ φαινομενικά είναι μια απλή ερώτηση, η απάντηση μπορεί να εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Στην προσπάθεια μας, να σας βοηθήσουμε να επενδύσετε στο κατάλληλο σύστημα ασφαλείας, συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές , που καθορίζουν το κόστος ενός συστήματος ασφαλείας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεται είναι πως:

Oι προσαρμοσμένες λύσεις ασφαλείας δεν συνοδεύονται από τιμή!

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν μπορούμε να παραθέσουμε τιμές στον ιστότοπό μας. Όπως και απλώς να σας προσφέρουμε μια εκτίμηση με μια γρήγορη τηλεφωνική συνομιλία.

Στην F.C.S. δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις ασφαλείας για τον κάθε πελάτη και τις ανάγκες του ξεχωριστά. Αυτές οι λύσεις εξαρτιούνται από τον τύπο της ιδιοκτησίας, τα τετραγωνικά μέτρα, τον αριθμό θυρών και παραθύρων. Ρόλο παίζουν επίσης, η ορατότητα του δρόμου, ο τρόπο ζωής και πολλοί άλλοι παράγοντες. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την τιμή μέχρι να επισκεφτούμε την ιδιοκτησία σας και να κάνουμε εκτίμηση του χώρου.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν μια τιμή χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για το ακίνητό που θα εγκατασταθεί το σύστημα ασφάλειας. Τις περισσότερες φορές έχουμε παρατηρήσει ότι αυτό σημαίνει πως:

  • Η εταιρεία ασφαλείας δίνει μια ευρεία τιμή που πιθανότατα θα αλλάξει δραστικά αφού επισκεφτούν την ιδιοκτησία σας. Πράγμα που είναι απίστευτα απογοητευτικό. Ενώ λοιπόν λαμβάνεται άμεσα μια εκτίμηση της τιμής του συστήματος ασφαλείας που σας ενδιαφέρει, και μάλιστα μία τιμή που φαντάζει υπέροχη. Στο τέλος, το κόστος αυτό, μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί με την λεπτομερέστερη εκτίμηση.
  • Η εταιρεία ασφαλείας σας προτείνει ένα πακέτο ασφαλείας που δεν έχει δημιουργηθεί ειδικά για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Αυτό ίσως είναι ακόμη χειρότερο. Εάν το σύστημα ασφαλείας δεν είναι κομμένο και ραμμένο απόλυτα για το σπίτι ή για την επιχείρηση σας, ο εξοπλισμός είτε θα είναι ανεπαρκής αφήνοντας τον χώρο σας ευάλωτο σε παραβιάσεις, είτε θα εγκαταστήσετε έναν εξοπλισμό που δεν σας χρειάζεται

Το φθηνότερο δεν σημαίνει … και καλύτερο!

Όλοι προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές προσφορές για όλα όσα αγοράζουμε. Τα συστήματα ασφαλείας όμως δεν είναι ένα αντικείμενο στο οποίο θέλετε να κάνετε κυνήγι ευκαιριών ή παζάρια τιμών. Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν έρθει σε εμάς με ερωτήσεις σχετικά με τους ανταγωνιστές μας και τα φθηνότερα πακέτα τιμών που προσφέρουν. Η απάντηση μας είναι πάντα η ίδια. Εάν θέλετε να βρείτε έναν φθηνότερο πάροχο ασφαλείας, σίγουρα μπορείτε. Ο στόχος μας δεν είναι να είμαστε η φθηνότερη επιλογή στην αγορά. Στόχος μας είναι να είμαστε η καλύτερη επιλογή και με τα πιο εγγυημένα αποτελέσματα.

Όταν συγκρίνετε τις τιμές των συστημάτων ασφαλείας ή των παρόχων ασφαλείας, βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε επίσης την ποιότητα.

Στην F.C.S. Security Systems:

Μην μετανιώνετε για το σύστημα ασφαλείας σας!

Το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν σκέφτεστε την τιμή του συστήματος ασφαλείας σας είναι αν έχει αξία η επένδυσή σας. Όταν αγοράζετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας το κάνετε για να αυξήσετε την ασφάλεια της επιχείρησης ή του σπιτιού σας, για να προστατέψετε τους υπαλλήλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας και για να διασφαλίσετε ότι οι επενδύσεις που έχετε «χτίσει» με τόσο κόπο στην ιδιωτική και επαγγελματική σας ζωή δεν χάνονται. Όπως και η ιατρική ασφάλιση, έτσι και ένα σύστημα ασφαλείας είναι ένα πολύ σημαντικό προληπτικό μέτρο που ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Ελπίζουμε σε δεκαπέντε χρόνια από τώρα να μην αναρωτιέστε γιατί αγοράσατε ένα σύστημα ασφαλείας, αφού ο συναγερμός σας δεν ακούγεται ποτέ. Δυστυχώς, το κακό πολύ πιθανόν να συμβεί μία φορά όταν δεν το περιμένετε.

Τις περισσότερες φορές, οι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων εύχονται να είχαν επενδύσει κάτι παραπάνω σε ένα πιο αποδοτικό σύστημα ασφαλείας, όταν είναι ήδη πολύ αργά.

Δεν προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε τακτικές τρόμου, μόνο να σας πούμε την αλήθεια. Στην πολυετή εμπειρία μας δεν έχουμε συναντήσει ποτέ άτομα που είναι αναστατωμένα για την τιμή ενός συστήματος ασφαλείας που έχει κάνει καλά τη δουλειά του. Αντίθετα, έχουμε δει πολλούς ανθρώπους μετανιωμένους που δεν επένδυσαν σε ένα καλύτερο σύστημα ασφαλείας την στιγμή που έπρεπε.

Όταν εξετάζετε την τιμή, να θυμάστε πάντα τη σημασία της επένδυσής σας!