Σύστημα συναγερμού Ajax

Μέγιστη ασφάλεια, χωρίς καλώδια

Το Ajax είναι ένα έξυπνο και αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας.  Αυτό που το διαφοροποιεί, είναι η ενεργοποίηση του σε πραγματικό κίνδυνο και όχι σε εσφαλμένες ενδείξεις. Η κατασκευή του βασίστηκε  στην τεχνολογία και το design, δημιουργώντας ένα σύστημα ασφαλείας φιλικό προς το χρήστη με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά.

Συναγερμός ασφαλείας

Σύστημα πυρανίχνευσης

Εντοπισμός πλημμύρας

Ζωντανή εικόνα

Remote control

Ajax hub kit

Το σύστημα περιλαμβάνει

ajax hub

01. Ajax hub

Εγκέφαλος συστήματος διαχείρισης

Το Hub αποτελεί τον πυρήνα της εγκατάστασης. Σαν κεντρικό σύστημα διαχειρίζεται και βελτιστοποιεί όλες τις περιφερειακές συσκευές. Το Hub αναλύει τα δεδομένα απειλής και φιλτράρει τους ψευδείς συναγερμούς και σας ενημερώνει όταν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος.

ajax door protect

02. Ajax Door Protect

Mαγνητικό ανιχνευτή πόρτας και παραθύρου

Με μοντέρνο design και μικρό μέγεθος το Door Protect, προστατεύει πόρτες και παράθυρα. Προσφέρει ανίχνευση υψηλής ποιότητας και συνδέετε ασύρματα με τον εγκέφαλο του συστήματος.

ajax motion protect

03. Ajax MotionProtect

ανιχνευτή κίνησης PIR με λειτουργία αποφυγής κατοικίδιων

Το Motion Protect ανιχνεύει το πρώτο βήμα του εισβολέα στην ιδιοκτησία σας αλλά αγνοεί κατοικίδια ζώα.

ajax space control

04. Ajax Space Control

Τηλεχειριστήριο με πλήκτρο πανικού

Space Control, με εμβέλεια 1.300 μέτρα από το Ajax Hub, τεχνολογία κυλιόμενου κωδικού και επαλήθευσης ταυτότητας σήματος. Παρέχει, όχι μόνο διαχείριση του Ajax Hub, αλλά και πλήκτρο πανικού για κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Εάν επιθυμείτε δωρεάν μελέτη του χώρου σας για την εγκατάσταση του Ajax Hub Kit συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!