Συστήματα ελέγχου

μπανερ αρθρου
Ο έλεγχος πρόσβασης αποτελεί την πιο βασική μέθοδο προστασίας των χώρων ενός συγκροτήματος, κτιρίου, αιθουσών ή διαφόρων περιοχών. Με την τοποθέτηση ενός συστήματος ελέγχου πρόσβασης, είναι δυνατός ο έλεγχος και η καταγραφή των εισερχομένων – εξερχομένων. Ο έλεγχος πραγματοποιείτε με χρήση κωδικού, κάρτας, δακτυλικού αποτυπώματος ή/και αριθμού πινακίδας αυτοκινήτου και δίκυκλου.
καρτα εισοδου

Ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης οφείλει να εξισορροπεί ανάμεσα στις ανάγκες ασφαλείας και στην ομαλή λειτουργία του ελεγχόμενου χώρου.

Για τον έλεγχο πρόσβασης, η εταιρεία μας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από λύσεις. Συγκεκριμένα, προσφέρουμε έλεγχο πρόσβασης για πεζούς και αυτοκίνητα με καρταναγνώστες, ηλεκτρικές κλειδαριές. Επίσης, για τουρνικέ, αυτόματες μπάρες., βιομετρικούς αναγνώστες, αναγνώστες πινακίδας αυτοκινήτου κλπ. Ο έλεγχος πρόσβασης μπορεί να συνδυαστεί με Ωρομέτρηση Προσωπικού.

Η F.C.S. Security Systems για την ευκολότερη αποδοχή και λειτουργία του συστήματος από τους τελικούς χρήστες, προσφέρει μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ κορδονιών, καρτελοθηκών και αξεσουάρ. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης δύναται να διασυνδεθούν με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, συστήματα συναγερμού, και ωρομέτρησης.

Τα συστήματα ελέγχου αποτελούνται από τους πίνακες-controllers,τους αναγνώστες και τα παρελκόμενα.

 

Η εταιρεία μας εμπορεύεται, εγκαθιστά και υποστηρίζει τα ACCESS CONTROL των εταιρειών REXTAR - BENTEL και PARADOX.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα συστήματα ελέγχου επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνία