Συστήματα ελέγχου

Η εταιρεία μας εμπορεύεται, εγκαθιστά και υποστηρίζει τα ACCESS CONTROL των εταιρειών REXTAR – BENTEL και PARADOX.

Ο έλεγχος πρόσβασης αποτελεί την πιο βασική μέθοδο προστασίας των χώρων ενός συγκροτήματος, κτιρίου, αιθουσών ή διαφόρων περιοχών. Με την τοποθέτηση ενός συστήματος ελέγχου πρόσβασης, είναι δυνατός ο έλεγχος και η καταγραφή των εισερχομένων – εξερχομένων με χρήση κωδικού, κάρτας, δακτυλικού αποτυπώματος ή/και αριθμού πινακίδας αυτοκινήτου και δικύκλου.

Ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης οφείλει να εξισορροπεί ανάμεσα στις ανάγκες ασφαλείας και στην ομαλή λειτουργία του ελεγχόμενου χώρου.

Για τον έλεγχο πρόσβασης, η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις για πεζούς και αυτοκίνητα με καρταναγνώστες, ηλεκτρικές κλειδαριές, τουρνικέ, αυτόματες μπάρες., βιομετρικούς αναγνώστες, αναγνώστες πινακίδας αυτοκινήτου κλπ. Ο έλεγχος πρόσβασης μπορεί να συνδυαστεί με Ωρομέτρηση Προσωπικού. Η εταιρεία μας επίσης προσφέρει μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ κορδονιών, καρτελοθηκών και αξεσουάρ για την ευκολότερη αποδοχή και λειτουργία του συστήματος από τους τελικούς χρήστες. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης δύναται να διασυνδεθούν με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης,συστήματα συναγερμού, και ωρομέτρησης.

Τα συστήματα ελέγχου αποτελούνται από τους πίνακες-controllers,τους αναγνώστες και τα παρελκόμενα.