Τα οφέλη της τεχνικής μελέτης του χώρου πριν από την προσφορά συναγερμού.

meletixorou

Η αγορά ενός συστήματος ασφαλείας είναι κάτι που μας απασχολεί γιατί έχει σχέση με την ασφάλειά μας και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό. Για την ασφάλειά μας πάντα χρειαζόμαστε το καλύτερο. Γι’αυτό τον λόγο εμείς ως F.C.S Security Systems και επαγγελματίας εγκαταστάτης θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε μία τεχνική μελέτη του χώρου σας έτσι ώστε να σας δώσουμε προσφορά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες για ασφάλεια προτού φυσικά θελήσετε να προχωρήσετε στην αγορά συστήματος.

Σας παραθέτουμε λοιπόν τα οφέλη της τεχνικής μελέτης για την ασφάλειά σας:

1. Γίνεται σωστή κάλυψη του χώρου σας χωρίς κενά ασφαλείας

Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης κατά την τεχνική μελέτη του χώρου, διαθέτει την ικανότητα να «διαγνώσει» όλα τα τρωτά σημεία του χώρου σας έτσι ώστε να καλύψει άριστα τα κενά ασφαλείας τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ένας επίδοξος διαρρήκτης.

2. Γνωρίζετε ποιο σύστημα ασφαλείας είναι κατάλληλο για το χώρο σας

Ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός και έχει τις δικές του ανάγκες, όπως και τα συστήματα ασφαλείας. Κάθε σύστημα συναγερμού έχει τις δικές του δυνατότητες – χαρακτηριστικά και την δική του εφαρμογή στο κινητό. Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης, θα αφουγκραστεί τις φοβίες και ανησυχίες σας και με την τεχνική μελέτη του χώρου σας θα είναι σε θέση να συμπεριλάβει στην προσφορά του το κατάλληλο σύστημα συναγερμού για εσάς και την οικογένειά σας.

3. Ενημερώνεστε για την συχνότητα συντήρησης στο σύστημά σας

Για να εξασφαλίσετε ότι το σύστημα συναγερμού σας θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί ανά πάσα στιγμή στον οποιονδήποτε κίνδυνο, ο εγκαταστάτης σας θα σας ενημερώσει για το περιοδικό service του.

4. Γνωρίζετε την εγγύηση που έχει το σύστημα συναγερμού σας

Οι περισσότεροι επαγγελματίες εγκαταστάτες παρέχουν υλικά που έχουν εργοστασιακή εγγύηση. Η εγγύηση  έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τον κίνδυνο οικονομικών επιπτώσεων στην ατυχή περίπτωση που υπάρξει βλάβη εξοπλισμού. Ρωτήστε τον εγκαταστάτη σας για την εγγύηση των υλικών που σας παρέχει.

5. Λύνετε όλες τις απορίες σας για την ασφάλεια του χώρου σας με την γνώση ενός ειδικού

Το internet στην εποχή μας είναι μία μεγάλη πηγή πληροφοριών που ο καθένας μας μπορεί να βρει αυτό που χρειάζεται. Δεν είναι όμως εύκολο να λύσουμε όλες μας τις απορίες απρόσωπα και ειδικά όταν αφορά την δική μας ασφάλεια. Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης που θα έρθει στο χώρο σας για τεχνική μελέτη θα είναι στην διάθεσή σας να λύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το σύστημα ασφαλείας που θα σας προτείνει. Άλλωστε αυτός θα είναι ο αρμόδιος για την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία του συναγερμού σας, οπότε είναι το άτομο που γνωρίζει άριστα κάθε παράμετρο της λειτουργία του.