Γιατί η εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας σας πρέπει να γίνεται μόνο από επαγγελματίες;

pro installation

Η τεχνολογία κάνει τη ζωή μας πιο παραγωγική, πιο οργανωμένη και στις περισσότερες περιπτώσεις, πιο ασφαλής. Ωστόσο, οι hacker και οι κλέφτες αναζητούν πάντα τρόπους να παραβιάζουν μερικά από τα πιο σημαντικά περιουσιακά μας και όχι μόνο στοιχεία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία. 

Πρόσφατα πάνω από δύο δισεκατομμύρια αρχεία εκτέθηκαν λόγω της παραβίασης της συσκευής οικιακού εξοπλισμού Orvibo, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις δεδομένων του 2019. Το έδαφος για την επίθεση έθεσαν τα λάθος ρυθμισμένα τεχνικά εργαλεία και η έλλειψη προστασίας με κωδικό πρόσβασης. Με τα κλεμμένα αυτά στοιχεία οι hackers ήταν σε θέση να κλειδώσουν τους χρήστες έξω από τους λογαριασμούς τους και να έχουν πλήρη έλεγχο των οικιακών τους συσκευών εξ αποστάσεως. 

Είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα να αισθάνεσαι ασφαλής, και ως εκ τούτου ένα σύστημα ασφαλείας δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει

Εάν οι έξυπνες συσκευές που παραβιάστηκαν είχαν εγκατασταθεί σωστά από επαγγελματίες χιλιάδες σπίτια μπορεί να απέφευγαν αυτη την επίθεση. Το οι έξυπνες οικιακές συσκευές να είναι εγκατεστημένες από επαγγελματίες είναι θέμα ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια του σπιτιού σας. Παρακάτω θα δούμε μερικούς από τους λόγους που το σύστημα ασφαλείας σας πρέπει να είναι εγκατεστημένο από επαγγελματίες:

Με την επαγγελματική εγκατάσταση μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο

Η εγκατάσταση του συστήματος από εσάς σας θέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο επίθεσης από hackers στα μέτρα ασφαλείας που έχετε θέσει σε ισχύ. Δεν διαθέτουν όλες τις ίδιες γνώσεις όσον αφορά την τεχνολογία και ειδικά σε πάνω τόσο εξειδικευμένα και σημαντικά ζητήματα. 

Οι επαγγελματίες το κάνουν κάθε μέρα και ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να προσέξουν κατά την εγκατάσταση. Είναι σημαντικό να βρείτε έναν επαγγελματία πάροχο που θα είναι στην διάθεση σας ώστε να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή, αυτό σημαίνει στο ότι είστε καλυμμένοι αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το σύστημα σας.

Αποκτήστε την καλύτερη δυνατή απόδοση από το σύστημα ασφαλείας σας

Οι επαγγελματίες είναι ειδικά εκπαιδευμένοι ώστε να βελτιστοποιούν τα προϊόντα σας για να σας παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας. Οι τεχνικοί μπορούν να σας καθοδηγήσουν κατά την διαδικασία της εγκατάστασης και να σας ενημερώσουν ακόμα και για τις πιο εξειδικευμένες λειτουργίες του συστήματος σας.

Ένας έμπειρος εγκαταστάτης διαθέτει εμπειρία για τον ακριβή εντοπισμό των τρωτών σημείων της εγκατάστασης και κατανοεί τι είδους προστασία θα λειτουργούσε για αυτήν. Ένας επαγγελματίας βασίζεται στις απαιτήσεις εξειδικευμένων προτύπων, κανονισμών, βιομηχανικών πρακτικών.

Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Αναρωτηθείτε εάν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε χρόνο στην σωστή εγκατάσταση του συστήματος. Αν αισθάνεστε σίγουροι για τις ικανότητες σας ή αν είναι καλύτερη επιλογή να επικοινωνήσετε με κάποιον επαγγελματία. 

Στην F.C.S Security Systems καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη είναι η επιλογή του σωστού συστήματος ασφαλείας για τον χώρο σας. Γι’αυτόν τον λόγο, βρισκόμαστε στην διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.