Είμαι 100% ασφαλής όταν έχω σύστημα συναγερμού;

ληστης

Ένα σύστημα συναγερμού από μόνο του δεν είναι ασφαλές.

Υπάρχουν βασικά στοιχεία από τον κατασκευαστή του κάθε συστήματος ασφαλείας,  ώστε να αξιοποιούνται στο μέγιστο οι δυνατότητες του. Κάποια από αυτά είναι:

Οι τεχνικοί της F.C.S Security Systems παρακολουθούν συνεχώς τα τεχνικά σεμινάρια που συνοδεύουν τα υλικά που χρησιμοποιούμε, και λύνουν τυχών απορίες που τους έχουν δημιουργηθεί κατά την εγκατάσταση των υλικών σε διάφορα είδη χώρων. Με τον τρόπο αυτό, είναι σε θέση να δώσουν την κατάλληλη λύση αναλόγως του χώρου που καλούνται να τοποθετήσουν το κάθε προϊόν.

Ακολουθούμε πιστά τόσο την εμπειρία μας στον χώρο όσο και τις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων μας, παρεμβαίνοντας αν χρειαστεί με γνώμες και απόψεις βελτίωσης τους στον κατασκευαστικό όμιλο από όπου προέρχεται το κάθε υλικό. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού συνδέεται σε κεντρικό σταθμό λήψης και επεξεργασίας σημάτων συναγερμού όπου εκεί λαμβάνονται όλα τα σήματα που αποστέλλονται από τον φυλασσόμενο χώρο, αξιολογούνται κατάλληλα, και στη συνέχεια γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες που απαιτούνται για την άμεση επέμβαση της αστυνομίας και των άμεσα ενδιαφερόμενων γύρο από τον χώρο που προστατεύεται σε 24ωρη βάση αδιάλειπτα.

24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού

Τί σήματα λαμβάνει και διαχειρίζεται το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συστημάτων Ασφαλείας;

Ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος σημάτων:

Ακολουθήστε μας στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι….