11 δικαιολογίες για να αποφύγετε την τοποθέτηση συναγερμού !

1. «Ένα σύστημα συναγερμού στοιχίζει ακριβά, δεν είναι εποχή για επιπλέον έξοδα…»
Η πρώτη και ίσως η πιο βάσιμη δικαιολογία. Ωστόσο το κόστος εγκατάστασης ενός συναγερμού είναι πιο προσιτό από ποτέ και υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις για κάθε τσέπη. Δυστυχώς, οι διαρρήκτες δεν κάνουν διακρίσεις, μην τους το κάνετε εύκολο.
2. «Με προστατεύει ο σκύλος μου…»
Ο πιστός σας σκύλος-φύλακας είναι πραγματικά ένα αποτρεπτικό μέτρο ασφαλείας. Σίγουρα είναι έτοιμος να διακινδυνεύσει ακόμα και την ζωή του για να σας προστατέψει. Παρόλα αυτά οι μελέτες δείχνουν πως αν και ένας σκύλος μπορεί να κάνει δύσκολη τη ζωή ενός εισβολέα, δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο νομίζετε.
3. «Σε εμένα δεν θα συμβεί…»
Ευχή μας είναι ποτέ και σε κανέναν να μην υπάρξει παραβίαση στον χώρο του. Η εμπειρία μας ωστόσο μας δείχνει δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο. Μην περιμένετε να συμβεί και σε εσάς. Προστατέψτε την περιουσία σας και όσους αγαπάτε, πριν διαπιστώσετε από προσωπική εμπειρία, πόσο αναγκαίο είναι.
4. «Είμαι οπλισμένος…»
Ξανασκεφτείτε το! Ένα όπλο στο σπίτι, στην πραγματικότητα ενέχει μεγαλύτερους κινδύνους και μπελάδες από μία πιθανή εισβολή.
5. «Αντιπαθώ την τεχνολογία, είναι περίπλοκη…»
Τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας είναι πιο απλά και φιλικά προς τους χρήστες από οποιαδήποτε άλλη φορά στο παρελθόν. Εφόσον απευθυνθείτε σε έναν πιστοποιημένο εγκαταστάτη θα καταλάβετε πόσο απλή είναι η χρήση του. Αξίζει να ενημερωθείτε!
6. «Δεν θέλω να ενοχλώ την γειτονιά χωρίς λόγο…»
Ο «ψευτοσυναγερμός» ή αλλιώς οι λανθασμένες ενδείξεις ειδοποίησης είναι συνήθως αποτέλεσμα ενός κακού-αναξιόπιστου συστήματος και μιας πρόχειρης εγκατάστασης. Ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας εγκατεστημένο από πιστοποιημένους εγκαταστάτες θα ενημερώσει και θα ειδοποιήσει ορθώς για την όποια παραβίαση του χώρο σας.
7. «Είμαι διαρκώς στο σπίτι / λείπω συνέχεια…»
Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε ότι οι δύο αυτές δικαιολογίες είναι αβάσιμες. Είτε μένετε σπίτι για να το φυλάτε, είτε θεωρείτε πως αν λείπετε δεν κινδυνεύετε, απλά υπεκφεύγετε ενός κινδύνου που σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να ελέγξετε χωρίς την βοήθεια των ειδικών.
8. «Μένω σε ασφαλή περιοχή…»
Αν είναι πράγματι έτσι, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλειδώνετε τις πόρτες σας. Αυτό ίσχυε σε άλλες εποχές. Στις ημέρες μας με την αύξηση της εγκληματικότητας καταγράφονται καθημερινά πολλές παραβιάσεις στα σπίτια, ανεξαρτήτως την περιοχή.
9. «Έβαλα σήμανση πως ο χώρος μου φυλάσσεται…»
Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε περαιτέρω… Αν νομίζετε πως ένας επαγγελματίας διαρρήκτης δεν μπορεί να ξεχωρίσει εάν ένας χώρος φυλάσσεται στην πραγματικότητα ή όχι, μάλλον αυταπατάσθε.
10. «Μπαινοβγαίνω διαρκώς στο σπίτι, είναι ανέφικτο να ενεργοποιώ / απενεργοποιώ συνέχεια τον συναγερμό…»
Πλέον όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας μπορούν να δώσουν πληθώρα λύσεων για όλες τις περιπτώσεις. Μπορείτε να έχετε ένα ασύρματο μπουτόν για τους ηλικιωμένους, μια εφαρμογή στο κινητό των εφήβων, διαφορετικά πληκτρολόγια με ξεχωριστές ζώνες όπου χρειάζεται και επιλεκτική πρόσβαση των χρηστών στον κάθε χώρο σας. Εμπιστευτείτε την τεχνολογία!
11. «Οι εταιρείες Security έχουν κακή φήμη και δεν τις εμπιστεύομαι…»
Προφανώς η άποψή αυτή οφείλεται στην εμπειρία όσων έκαναν κακή επιλογή. Ωστόσο, μια πιστοποιημένη εταιρεία από την ΕΛ.ΑΣ. με αξιόπιστους συνεργάτες και τεχνική επάρκεια, είναι πλέον εύκολο να την ανακαλύψετε, ξεκινήστε έρευνα σήμερα!