ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΣ

Η F.C.S. Security Systems , συνεργάζεται με 3 εταιρίες με κέντρα λήψεως σημάτων, με σκοπό την δική σας ολοκληρωμένη ασφάλεια! Οι εταιρείες αυτές είναι :

”Η Spartan Security από το 1989 ως πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας, διατηρεί Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας και λειτουργεί αδιάκοπα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει και μέσα από ένα σύστημα μηχανογράφησης προηγμένης τεχνολογίας δέχεται ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης από το σύστημα συναγερμού που είναι εγκατεστημένο στο χώρο του συνδρομητή. Τα εισερχόμενα αυτά σήματα αξιοποιεί άμεσα το εκπαιδευμένο προσωπικό της, που έχει ειδικευτεί στον τομέα ασφαλείας. Αποστολή της Spartan Security, είναι η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας και φύλαξης απέναντι στην ζωή και την περιουσία των κατοίκων της Ελλάδας”

Εγκαταστάσεις ώστε το Κέντρο Λήψεως Σημάτων‬ να λειτουργεί αδιάκοπα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, παρέχοντας στους συνδρομητές μας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Κάθε μεγάλη εταιρεία έχει μία ιστορία. Ο όμιλος Atlas Group αποτελεί σήμερα τη Νο.1επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982. Ξεκινώντας από το όραμα ενός ανθρώπου, το Group των επιχειρήσεών μας έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια χάρη στην αφοσίωση και στην πίστη ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε το καλύτερο για την ασφάλειά μας. Οι αξίες μας είναι απλές. Πάνω από όλα η ασφάλεια. Ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας.

___________________________________________________________________________________

Οι ιδρυτές της διαθέτοντας 25ετή πείρα στα συστήματα ασφαλείας, δημιούργησαν το 2007 το εν λόγω 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων
Το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμών και εικόνας απευθύνεται αποκλειστικά σε τεχνικούς εγκαταστάτες συστημάτων, που δραστηριοποιούνται σε όλη την επικράτεια. Η εταιρία δημιουργήθηκε από εγκαταστάτη και δέσμευσή της είναι να παραμείνει για εγκαταστάτες.

Η Nobel Security εξάλλου, δεν αντιμετωπίζει τους εγκαταστάτες ως πελάτες, αλλά αναγνωρίζει την σημαντική συμβολή τους ως συνεργατών στην δημιουργία του βασικού κορμού της “ομάδος” της. Για όλους στην Nobel Security, η ασφάλεια δεν αποτελεί διαπραγματεύσιμο όρο, αλλά είναι ταυτόσημη της αξιοπιστίας. Η ασφάλεια , αποτελεί έναν άκαμπτο κύκλο εργασιών, που συνοδεύεται από την απαραίτητη πείρα, τεχνογνωσία και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.