Η F.C.S. Security Systems , συνεργάζεται με 3 εταιρίες με κέντρα λήψεως σημάτων, με σκοπό την δική σας ολοκληρωμένη ασφάλεια! Οι εταιρείες αυτές είναι :

Κάθε μεγάλη εταιρεία έχει μία ιστορία. Ο όμιλος Atlas Group αποτελεί σήμερα τη Νο.1επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982. Ξεκινώντας από το όραμα ενός ανθρώπου, το Group των επιχειρήσεών μας έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια χάρη στην αφοσίωση και στην πίστη ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε το καλύτερο για την ασφάλειά μας. Οι αξίες μας είναι απλές. Πάνω από όλα η ασφάλεια. Ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας.

Θωρακίζουμε τις διαδικασίες απορρήτου. Φροντίζουμε για την μέγιστη ποιότητα εξυπηρέτησης που θα γίνει μία δυνατή εμπειρία για εσάς. Στρατηγική και όραμα για το μέλλον. Το Όραμα μας είναι φιλόδοξο, αλλά έχει γερές βάσεις. Γιατί πάνω από όλα, στηρίζεται στην επιθυμία όλων μας να «κάνουμε τη διαφορά», παραμένοντας αμετάκλητα πιστοί στις αξίες μας.

Αναπτύσσουμε το μεγαλύτερο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με νέες ταχύτερες τεχνικές εξυπηρέτησης. Επενδύουμε σε πόρους, χρόνο και τεχνογνωσία με σκοπό να ανακαλύπτουμε πάντα αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς. Χτίζουμε στους ανθρώπους μας, γιατί γνωρίζουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Διευρύνοντας την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε το μέγεθος του ομίλου μέσα στα επόμενα χρόνια.

___________________________________________________________________________________

Η Spartan Security διαθέτει προηγμένα συστήματα ασφάλειας και σύγχρονες μηχανολογικές, ηλεκτρονικές και τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις ώστε το Κέντρο Λήψεως Σημάτων‬ να λειτουργεί αδιάκοπα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, παρέχοντας στους συνδρομητές μας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Εγκαταστάσεις ώστε το Κέντρο Λήψεως Σημάτων‬ να λειτουργεί αδιάκοπα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, παρέχοντας στους συνδρομητές μας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

___________________________________________________________________________________

Οι ιδρυτές της διαθέτοντας 25ετή πείρα στα συστήματα ασφαλείας, δημιούργησαν το 2007 το εν λόγω 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων
Το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμών και εικόνας απευθύνεται αποκλειστικά σε τεχνικούς εγκαταστάτες συστημάτων, που δραστηριοποιούνται σε όλη την επικράτεια. Η εταιρία δημιουργήθηκε από εγκαταστάτη και δέσμευσή της είναι να παραμείνει για εγκαταστάτες.

Η Nobel Security εξάλλου, δεν αντιμετωπίζει τους εγκαταστάτες ως πελάτες, αλλά αναγνωρίζει την σημαντική συμβολή τους ως συνεργατών στην δημιουργία του βασικού κορμού της “ομάδος” της. Για όλους στην Nobel Security, η ασφάλεια δεν αποτελεί διαπραγματεύσιμο όρο, αλλά είναι ταυτόσημη της αξιοπιστίας. Η ασφάλεια , αποτελεί έναν άκαμπτο κύκλο εργασιών, που συνοδεύεται από την απαραίτητη πείρα, τεχνογνωσία και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Categories: F.C.S.