Προτεραιότητα μας… Η ασφάλεια σας!

Στόχος της επιχείρησής μας από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της είναι «ο άνθρωπος»
Με σεβασμό απέναντι στην κοινωνία και με μόνη υποχρέωση να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, προσπαθούμε καθημερινά να σας προσφέρουμε ένα απ’τα σημαντικότερα αγαθά.

ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ …

Στην F.C.S. δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, έχοντας ως γνώμονα τον τομέα του μάρκετιγκ. Διευκολύνουμε τις ανάγκες του σημερινού οικογενειάρχη και επιχειρηματία λαμβάνοντας υπόψη:

  1. Την τιμή (price)
  2. Το μέρος (places)
  3. Την προώθηση (promotion)
  4. Το προϊόν(product)

ΠΡΟΪΟΝ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

  •  Συστήματα συναγερμού
  • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης(cctv)
  • Πυρανίχνευση
  • Σύστημα ελέγχου πρόσβασης(access control)

H αναγνώριση της εταιρείας μας πηγάζει μέσα απ’ τα υψηλού τύπου προϊόντα ανταποκρινόμενα στη σύγχρονη αγορά. Επομένως όλες μας οι ενέργειες έχουν ως επίκεντρο τον πελάτη με δέσμευση να του παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ΜΕΡΟΣ
H επίσημη έκθεσή μας περιέχει καθετί μοντέρνο, ασφαλές και σύγχρονο προϊόν συνδυάζοντας την τέχνη με την ασφάλεια. Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε και να ανταποκριθούμε άμεσα σε ότι σας απασχολεί.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ 
Kυριά μας συνιστώσα είναι οι δημόσιες σχέσεις.Σε συνδυασμό με τη διαφήμιση καθώς και με την προώθηση πωλήσεων ολοκληρώνουν το διαφημιστικό μας μείγμα. Χρησιμοποιώντας πρωτίστως δημόσιες σχέσεις αναπτύσσουμε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.Βρισκόμαστε πάντοτε στην διάθεσή τους για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Παράλληλα έχουμε ως στόχο την ενίσχυση της διαφήμισης όπου προβάλλουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω ραδιοφώνου, έντυπων μέσων και φυσικά του Διαδικτύου.

ΤΙΜΗ
Ως νέα ταυτόχρονα όμως με πολλή εμπειρία επιχείρηση στα συστήματα ασφαλείας εξαιτίας του πολυετούς προσωπικού που διαθέτουμε, χρησιμοποιούμε μια στρατηγική τιμολόγησης «υψηλής ποιότητας». Κατανοούμε τις ανάγκες σας, συμβουλεύοντας σας για την καλύτερη και ασφαλέστερη λύση για εσάς και την οικογένειά σας δημιουργώντας τις καλύτερες προδιαγραφές τιμής και υψηλής ποιότητας.