Υπηρεσίες ασύρματης επικοινωνίας GPRS μέσω Global Sim

Αναβαθμίστε θεαματικά το υπάρχον σύστημα ασφαλείας σας με ΜΙΑ μόνο συσκευή και απογειώστε την ασφάλειά σας!!

Σας είναι απαραίτητο γιατί?

 Η σύγχρονη μέθοδος δράσης των διαρρηκτών είναι να αποκλείουν την επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων (Κ.Λ.Σ.) πριν την εισβολή τους ,κόβοντας τις τηλεφωνικές γραμμές ,είτε αυτόνομα στον ασφαλιζόμενο χώρο είτε συνολικά σε ολόκληρο groupκατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Με δεδομένο το γεγονός πως στα ‘’παραδοσιακά’’ συστήματα ασφαλείας  ο έλεγχος επικοινωνίας είναι προγραμματισμένος  κάθε 24 ώρες ,επιβάλλεται άμεση αναβάθμιση για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας του χώρου σας.

Η παρεχόμενη λύση  που προτείνεται είναι η εγκατάσταση μιας τεχνολογικά προηγμένης συσκευής GPRS με Global SimIot. 

Τι σας εξασφαλίζει?

Σε περίπτωση διακοπής επικοινωνίας οποιουδήποτε παρόχου (π.χ. Vodafone) εξασφαλίζει αυτόματη ενεργοποίηση του δεύτερου παρόχου (π.χ. Cosmote) και αν υπάρχει αποτυχία, ενεργοποιείται εναλλακτικός τρίτος πάροχος (π.χ. Wind). Με τον τρόπο αυτό το σύστημα βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένο με το Κ.Λ.Σ.

Πώς λειτουργεί?

Μέσα σε μία συσκευή επικοινωνίας GPRS , που προμηθεύει ο εγκαταστάτης/τεχνικός ασφάλειάς σας , τοποθετείται μία GlobalSimIot όπου αναλαμβάνει την μεταφορά όλων των σημάτων του συναγερμού στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων.

 

H F.C.S. Security Systems ειδικά για τους πελάτες της έχει εξασφαλίσει:

  • Ασύρματη ασφάλεια για όλους, στην καλύτερη τιμή της αγοράς
  • Χωρίς έξοδα των επικοινωνιακών παρόχων
  • Αναπόσπαστη υπηρεσία ελέγχου επικοινωνίας με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων ανά 3’ από τη απώλεια επικοινωνίας

Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν!!

Προνοείστε άμεσα και σίγουρα με την τοποθέτηση μηχανήματος Gprs με Global Sim κι απολαύστε υπηρεσίες ασφαλείας πάνω από τις προσδοκίες σας.