‘’Επαγγελματισμός προς……επαγγελματισμό’’

Η εταιρεία μας διασφαλίζει τον επαγγελματικό σας χώρο με συναγερμούς καταστημάτων και γραφείων.

Προστατεύστε άμεσα τον επαγγελματικό σας χώρο! Η F.C.S Security Systems διασφαλίζει το κατάστημα ή το γραφείο σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του δικού σας εργασιακού περιβάλλοντος. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας προτείνουν τις ασφαλέστερες επιλογές. Το κέντρο λήψης σημάτων ειδοποιείται αυτομάτως σε περίπτωση διάρρηξης ή βανδαλισμού. Οι συναγερμοί καταστημάτων F.C.S Security Systems αποτελούν εγγυημένη επιλογή για κάθε επαγγελματία.Είτε πρόκειται για γραφείο είτε για κατάστημα με βιτρίνα, ο επαγγελματικός σας χώρος είναι μια επένδυση που αξίζει να την προστατεύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τοποθετώντας ένα σύστημα ασφαλείας στην επιχείρησή σας, μπορείτε σε πολύ μεγάλο βαθμό να τη διαφυλάξετε από ενδεχόμενα διαρρήξεων και βανδαλισμών. Για αυτό εξάλλου οι συναγερμοί καταστημάτων βρίσκονται πάντα πρώτοι στη λίστα των μέσων που επιλέγουν οι ιδιοκτήτες να χρησιμοποιήσουν για την προστασία του χώρου τους.

  • Τι ανάγκες για ασφάλεια έχει μία επιχείρηση:

Ένα σύστημα ασφαλείας για την επιχείρηση διαφέρει από αυτό στο σπίτι, κυρίως όταν έχουμε να διαφυλάξουμε τη βιτρίνα με τα προϊόντα μας. Εκεί τοποθετείται ειδικός ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων ο οποίος ενεργοποιεί τον συναγερμό αμέσως μόλις αντιληφθεί βανδαλισμό στο τζάμι. Από την άλλη, ένα μικρό γραφείο ή κατάστημα μπορεί να έχει λίγα ανοίγματα που χρειάζονται κάλυψη με παγίδες αλλά μεγαλύτερη ανάγκη για έναν τηλεχειρισμό ή ένα μπουτόν πανικού, που θα πατήσουμε σε περίπτωση ληστείας. Οι επαγγελματικοί χώροι μπαίνουν συνήθως στο στόχαστρο για τα χρήματα που ενδέχεται να κρύβουν μέσα στο ταμείο. Είναι, λοιπόν, ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε προβλέψει πώς θα προστατευτούμε από μία τέτοια επίθεση.

Κάθε χώρος επιβάλλει τις δικές του ανάγκες για ασφάλεια. Το ζητούμενο είναι να εμπιστευτούμε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μπορέσει να τις εντοπίσει και να προτείνει ένα επαγγελματικό σύστημα συναγερμού στα μέτρα σας.

Εμπιστευτείτε μας, λοιπόν!